Digital plattform

Improve Performance Group

Velkommen til oss

Velkommen til vårt nettsamfunn som knytter mennesker sammen om innhold relatert til forbedringsprosesser og prestasjonsutvikling. Her vil du få oppdatert informasjon gjennom nyhetsbrev, diskusjoner, seminarer og webinarer, del beste praksis i private eller offentlige grupper og fora og møt likeså menn og kvinner, gutter som jenter; dere er alle velkommen her! Vår ambisjon er å bli det mest foretrukne nettsamfunnet for personlig vekst!

Online kurs & treninger

Planlegg, gjennomfør og følg opp nettkurs / online treninger for deg selv, dine team eller organisasjonen.

Vi gjør det enkelt for deg å bygge en Learning Management Solution som gir deg fleksibiliteten, kontrollen og friheten du trenger, for å lage/utvikle, drive og administrere en vellykket online kurs-/trenings plattform. Plattformen muliggjør strukturert trening, mikro læring, sosial læring og gamification for en engasjerende og effektiv lærings opplevelse. det beste av Blended Learning.

Webinar og Seminar

Følg med på seminarer, online arrangementer og webinarer med emner relatert til personlig utvikling/helse/livsstil, ledelse, strategi, teamarbeid, mental trening, ernæring og dietter, personlig livsstil, salgstrening, service/kundebehandling. Dette er bare eksempler på inspirerende emner. Sett opp deres egne temaer og skreddersy prosessinnhold!

Digitale bedrifts treninger

Å ha et sentralt knutepunkt (Training HUB) for å trene dine medarbeidere og samtidig at dere kan benytte plattformen til å følge opp trenings prosesser før, under og etter trening er en unik og svært effektiv løsning. Ofte blir ikke treningsprosessen fulgt opp tilstrekkelig og går fort i glemmeboken. Kunnskap og opplæring er ferskvare og er nøkkelen for å lykkes i dagens konkurranse marked. Improve Prestasjonsutvikling hjelper deg å sette fokus på det som er bra og det som skal forbedres.

Løsningen muliggjør strukturert og systematisk trening, mikro læring, sosial læring og gamification for en engasjerende og effektiv lærings opplevelse.

Profesjonelle Coacher

Gjennom vår plattform kan du registrere deg og få kontakt med forskjellige fagpersoner som tilbyr tjenester og reduserer ventetiden for konsultasjoner.

Dette kan være Coacher innen personlig utvikling, psykologer som bistår med Mental Helse, ernæringseksperter som bistår med Kosthold og Livsstil m.fl.

Online Trening

Online Trening og opplæring vokser raskere enn noensinne. Improve Prestasjonsutvikling hjelper deg å bygge et fleksibelt læringsmiljø som støtter brukerene uansett hvor de er i verden og uansett tid på døgnet. Løsningen muliggjør strukturert trening, mikro læring, sosial læring og gamification for en engasjerende og svært effektiv lærings opplevelse.

Improve

Improve Performance & Training Systems (IPTS) er en digital plattform i verdensklasse for å administrere trening og visualisere prestasjoner mot mål.

Vår systematiske metode er intelligent og basert på over 28 års erfaring med å utvikle trenings prosesser som faktisk virker! Vi hjelper deg med å “automatisere treningen” gjennom å planlegge, gjennomføre, måle og følge opp individuelle så vel som team basert trening med fokus på å utvikle viktige prestasjons indikatorer for den enkelte deltaker. Prosessen følges opp etter gitte trenings øvelser, definerte milepæler med inkluderende evaluerings møter mellom bruker og leder/coach/støtte person. Det skaper og dokumenterer verdi.

Medlemskap

Personlig

Det personlige medlemskapet er for private mennesker som brenner for prestasjonsutvikling og forbedringer innen mentale, fysiske og sosiale ferdigheter og prestasjoner. Det kan være mot ditt eget personlige liv og forhold? Det kan være mot dine sportslige interesser? Det kan være mot din personlige helse og livskvalitet? Eller hva som driver motivasjonen din!

Profesjonell

Det profesjonelle medlemskapet er for personer som arbeider profesjonelt innen psykologi, mental helse, fysisk helse, sosial helse som er i samsvar med formålet med Improve Performance Group. Man kan også være en profesjonell trener, lege, fysioterapeut, personlig trener, mental trener. Gjennom plattformen kan man gjennomføre individuelle konsultasjoner med medlemmer og avtale direkte gjennom Booking Systemet vårt eller via Chat. Man kan gjennomføre online kurs, treninger, webinarer og andre nettverksmøter eller man kan etablere private eller offentlige grupper/fora for å benytte portalen for samhandling.

Veldedige

Det veldedige medlemskapet er for organisasjoner som arbeider som en interesse organisasjon eller veldedighet i samsvar med formålet med Improve Performance Group.  Gjennom plattformen kan man gjennomføre individuelle konsultasjoner med medlemmer og eventuelle andre interesseorganisasjoner eller med egne ansatte avtale direkte gjennom Booking Systemet vårt eller via Chat. Man kan gjennomføre online kurs, treninger, webinarer og andre nettverksmøter eller man kan etablere private eller offentlige grupper/fora for å benytte portalen for samhandling.

Bedrift

Bedriftens medlemskap er for bedrifter som prioriterer og ønsker å systematisere  digital kompetanseutvikling og trening for egne medarbeidere, leverandører, samarbeidspartnere. Registrer offentlige eller bedriftsinterne grupper/forum og få systematisert tid til samarbeid, innovasjon og dele kreativitet i pågående prosjekter. Gjennomføre skreddersydde seminarer og webinarer for å øke nivået for personlig vekst og forståelse av bedriftens mål og strategier. Få tilgang til et av de mest effektive trenings- og resultatstyrings systemene i markedet; Improve Systems, og begynne å tilpasse en personlig treningsplan for dine ansatte. Få kontroll på bedriftens nøkkeltall og KPI`er og inngå et utviklingsløp med dine forhandlere som er enkelt å følge opp? Mulighetene er mange!